Prijzen van de Trimsalon


Hieronder vindt u een gemiddeld overzicht van de prijzen voor de honden in de trimsalon.
De prijzen zijn inclusief wassen, oren controleren eventueel verzorgen/schoonmaken, nagels knippen indien nodig en gratis tussen de behandelingen door snuitje en voetjes knippen. 
In de Trimsalon vindt u nooit meerdere honden tegelijk (tenzij van de zelfde eigenaar), wij probeer hier rekening mee te houden in de planning om zo eventuele kruisbesmetting of eventuele risico's te voorkomen. 

*Wij werken enkel op afspraak, wanneer u verhinderd bent dient u minimaal 48 uur van te voren dit te melden, anders zijn wij genoodzaakt kosten te verrekenen.*


MiniKleinMiddelGroot
Model Knippen                              
45,-/55,-50,-/65,-65,-/85,-85,-/120,-
Model Plukken / Strippen50,-/55,-65,-/75,-75,-/90,-95,-/120,-
Was en Blaas behandeling35,-/45,-45,-/55,-55,-/75,-75,-/95,-
Show model65,-85,-100,-125,-

Voor kleine behandelingen rekenen wij een uurprijs van  25,00. Liever een speciefiekere prijslijst? Klik dan op de link. 

Katten in de Trimsalon

Ook voor katten kunnen wij wat betekenen in de Trimsalon. Om de rust zoveel mogelijk te bewaren, nemen wij de vrijdag beschikbaar om enkel katten te kunnen behandelen. 



Tarief die wij voor katten rekenen is:

  7,50 per kwartier

Trimbehandeling voor de allerjongste

Voor de puppy,s en kittens stellen wij ook ruimte beschikbaar, niks is namelijk het belangrijkste dan de  eerste indruk. 

Tarieven:

Wenbeurt kittens en puppy's van 8 tot 15 weken zijn Gratis
Voor puppy's hebben we daarop volgend 2 puppy behandelingen om het model op te bouwen en goed te kunnen wennen aan diverse trimbehandelingen in de salon.

vanaf  25,00 / 30,00

Behandeling bij vlooien en vervilting (verwaarlozing van de vacht)

Als u een afspraak heeft met onze Trimsalon dient u de hond of kat vrij van vlooien (of andere parasieten) en "zo goed als" klit vrij bij ons in de Trimsalon te brengen. Mocht dit niet het geval zijn, handelen wij als volgt;

Vlooien: u bent zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van vlooien bij uw huisdier en thuis ( 1% - 5% op het dier zelf, rest in huis of in de auto) Mocht het zo zijn dat u hond/kat toch 1 of 2 vlooien heeft kunnen wij deze behandeling in de salon, zit uw hond er helemaal onder, dan wordt u terug naar huis gestuurd.
Behandeling met vlooien: Wij gebruiken een shampoo wat de vlooien weert (dus niet dood maakt, geen enkele Trimsalon mag dit gebruiken en-/of verkopen enkel een dierenarts of gecertificeerde dierenwinkels). Na dat uw hond behandeld is en weer terug naar huis kan, wordt de hele salon behandeld om eventuele besmetting met vlooien te voorkomen, aangezien dit een hele zware vorm van gif is, zijn wij ook genoodzaakt om klanten die na uw huisdier gepland staan, af te bellen voor een andere afspraak.
Prijzen vlooienbehandeling: Voor de vlooien behandeling zelf zijn de kosten   15,00 extra boven op de normale kosten van uw huisdier, daarbij komt ook dat u voor elke klant die zal moeten worden afgezegd u nog eens  10,00 extra zou moeten betalen. (Ook als wij u huisdier niet behandelen door de hoeveelheid vlooien)

Vervilting/Verwaarlozing van de vacht: mocht het geval zijn dat wij merken dat u bewust niks aan de vacht doet en op deze manier uw hond verwaarloosd. Dan verhogen wij het tarief om uw hond te behandelen. U ondertekend hierbij ook een Klitten Formulier zodat wij ook weten dat u op de hoogte bent van bepaalde zaken. Tijdens de behandeling rekenen wij een uurtarief voor het eerste uur, elk opvolgende kwartier rekenen wij 10 euro extra.
Mini:                 45,- eerste uur
Klein:                55,- eerste uur
Middel:            65,- eerste uur
Groot:              85,- eerste uur

Er zijn gevallen dat de vacht zodanig geklit is (privé situatie of wisseling van puppyvacht) dan hebben wij begrip voor de situatie, probeer dan wel ons zo snel mogelijk te bereiken zodat wij ook snel kunnen handelen.