Welkom bij de vernieuwde Trimsalon Hugs and Paws.

* Gediplomeerd hondentrimster - HKI

* Gecertificeerd honden EHBO – ABHB

* Specialisaties: Diverse Poedelmodellen, Bichon a poil Frise, Engelse en Amerikaanse Cocker Spaniël, Diverse Schnauzer modellen, Diverse West Highland White Terrier modellen en Diverse Shih Tzu, Lhasa Apso en Maltezer modellen.

* Wij bieden speciale Kattendagen

* Ervaring in diverse rassen hond en kat.

* Werkt enkel nog Vacht -Huid en Diervriendelijk.

* Gecertificeerd Herkenning en behandeling van Allergieën bij hond en kat.

* Werkt enkel nog met Natuurlijke producten voor de behandeling in de salon en ook voor thuis.

* Trimsalon Hugs & Paws is een natuur vriendelijke trimsalon die zich steeds blijft verdiepen om zo ecologisch mogelijk te functioneren.


Trimsalon Hugs & Paws bestaat vanaf 1 oktober 2013, onze trimsalon is er voor de complete vachterzoging van hond en kat. Wij zijn de trimsalon die kiest voor een professionele aanpak voor dit ambachtelijk vakmanschap.

Wij kiezen alleen voor de juiste natuurlijke producten en hebben de meest uitgebreide voorkennis en ervaring. Wij werken enkel nog Vacht -Huid en Diervriendelijk, want alleen het beste is goed genoeg voor uw huisdier.

Wij zijn volledig gediplomeerd, volgen regelmatig cursussen en zijn vaak aanwezig op shows en beurzen om onze kennis voor de nieuwe trends en modellen up-to-date te houden.  

*Sinds Juli 2017 zijn wij ook aangesloten bij de ABHB, dit betekend dat wij gebruik maken van de algemene voorwaarden van De ABHB.*